Tämän viikon uutispala tulee tamperelaisesta 24-vuotiaasta Jonnasta. Tästä tuli nopeasti sekä eniten luetuin uutinen kaikista isoimmista uutisista, että eniten kommentoitu uutinen sosiaalisissa medioissa. 24-vuotias Lahdesta kotoisin oleva Jonna sai tarvitsemansa tuen hänen viestin suosion takia.

24-vuotias tamperelainen Jonna on opiskelija joka tekee lisäksi osa-aikatöitä. Töiden avulla hän rahoittaa opiskelunsa ja keräämään säästöjä. Jonnan rakkaus autoja kohtaan on erityinen mielenkiinnon kohde, 24-vuotiaat naiset kun usein ovat kiinnostuneet muista harrastuksista.

Joka päivä on Jonnalle oppimisen päivä; tämän hän varmistaa sosiaalisen median avulla. Hän tietää jo valmiiksi paljon kaikista automerkeistä ja niiden ominaisuuksista, ja on halukas oppimaan lisää. Kerran kuussa hän käy autokaupassa katsomassa autoja.

Jonnalle tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta ja ikävää hänen viimeisimmällä vierailulla autokaupassa; häntä pyydettiin poistumaan esittelytilasta. Syytä hän ei tiennyt, ja oli halukas tietämään miksi. Vastaus oli, että hän oli yksinkertaisesti liian köyhä katsomaan autoja tuohon autokauppaan.

Jonna lähti kotiin autoliikkeestä kirpeä maku suussa. Hän oli niin pettynyt, että halusi lopettaa harrastuksensa. Onneksi jutun julkaisun myötä ihmiset antoivat Jonnalle tarvitun tuen.

Juttu on yksi suosituimpia tällä viikolla, ja  Jonnan tapaus herättää edelleen paljon tunteita sosiaalisissa medioissa ja hän saa paljon tukea joka puolelta maailmaa.

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti